Circuit SPA

Aquest circuit afavoreix a reduir l’estrès, tonificar la pell, relaxar els músculs, alleujar contractures, afavorir la circulació sanguínia, el retorn venós, el drenatge limfàtic, ajudar a combatre el reumatisme, té efecte relaxant, sedant, ajudar a recuperar energia i millorar l’estat d’ànim general de les persones. Consta de sis fases:

  • Sauna: és un espai amb alta temperatura, que té com a finalitat la sudoració, és relaxant, elimina toxines o serveix per aprimar.
  • Ducha ciclònica: un dutxa a pressió que alterna l’aigua calenta amb la freda. Amb la finalitat d’estimular el sistema nerviós, relaxant tant el cos com la ment.
  • Píling: L’exfoliació o píling és el procés natural de renovació cel·lular de la pell mitjançant l’eliminació de cèl·lules mortes de l’epidermis, sovint es pot ajudar com a tractament cosmètic per rejovenir la dermis i l’aspecte de la pell, eliminant les escames també les cèl·lules mortes, disminuint les arrugues, millorant cicatrius i decoloracions o eliminant taques.
  • Embolcall amb fangs: Els embolcalls corporals amb fangs, rics en oligoelements, sals minerals i vitamines, permeten aprofitar les nombroses propietats d’aquesta substància mitjançant el contacte directe amb la pell. S’assoleix així un estat de relaxació i confort total gràcies a l’activació de la circulació del cos, la millora del metabolisme i l’eliminació de greix i toxines.
  • Ducha vichy: La dutxa Vichy és un tractament amb aigua consistent en l’aplicació de múltiples dutxes que actuen simultàniament des dels peus al cap amb diferents finalitats segons es variïn la pressió i temperatura. S’utilitza per realitzar una funció d’activació o relaxació del sistema nerviós segons la temperatura utilitzada pel tractament.Woman laying down table for spa treatment
  • Ducha escocesa: És una dutxa de contrastos. Des del punt de vista de la salut, la dutxa escocesa permet lluitar eficaçment contra els problemes de cames cansades i amb problemes de circulació sanguínia. Des d’un punt de vista estètic, aquesta tècnica actua beneficiosament sobre l’aspecte exterior de la pell, enfortint-la i aportant-li vitalitat.

Ducha vichy a Vilafranca del Penedès